top of page

Vårt Ortodoxa teologiska seminarium ber om förböner inför stort steg


Saint Photios Orthodox Theological Seminary är en liten institution för högre teologisk utbildning under den amerikanska delen av den Grekisk-ortodoxa kyrkan tillhörande vår synod som följer fädernas kalender. Seminariet ligger i staden Etna, i norra Kaliforniens bergstrakter, USA, cirka en timme söder om gränsen till Oregon.


I en tyst och lantlig miljö som främjar andlig mognad och seriösa teologiska studier ger seminariet sina studenters kallelse näring och erbjuder dem ett unikt tillfälle till studier av Ortodox teologi inom ramen för deras dagliga erfarenhet av den östligt ortodoxa andliga, asketiska och liturgiska traditionen i vår Kyrkas Mysterier. Ett aktivt deltagande i denna tradition möjliggör för studenterna att själva få uppleva den Ortodoxa kyrkans andliga djup, dess gudstjänsttradition och dess mål.


Vissa föreläsningar från seminariet kan följas via nedan länk:


Nu ber seminariets ledning om våra förböner för den stundande högre ackrediteringen nästa vecka för kandidat- respektive mastersexamen som även kommer innebära möjlighet att ta emot internationella studenter. Var god klicka på anslaget nedan för att läsa det som pdf.

Fråge-och svarstunden den 12 februari spelas in och kan även ses vid annan lämplig tidpunkt.Commentaires


bottom of page